ماجراجويي حكومت اسلام پرست تركيه
و مدعيان به اصطلاح حقوق بشر
به دنبال معضلی که در صحنه جهانی در رابطه با درگیری خونین در کشتی ترکیه در آبهای دریای مدیترانه رخ داد، رسانه های جمهوري اسلامي و سازمان ترور و آدمكشي، روز گذشته شمار تلفات را "بیش از 20 نفر" گزارش کرده بودند. از میان تکاوران نيروي دریايي اسرائیل نیز ده نفر در این عملیات زخمی شدند که حال یک تن از آنان وخیم گزارش شده است. تصاویری که انتشار یافت نشان می دهد که چگونه سرنشینان تعلیم دیده کشتی ترک، با قاچو و گرزن و لوله های آهنین به سربازان اسرائیلی حمله برده و آنان را مضروب می سازند و حتا یک سرباز اسرائیلی را با سر به پايین پرتاب می کنند.
.
سرنشینان کشتی مرمره با لوله فلزی به جان سربازان اسرائيلي افتاده اند
.
در مجموع 669 نفر در کشتی ها مستقر بودند که بیشترین آنها بر کشتی ترک به نام "مرمره" سوار بودند که اكنون كاملن روشن شده كه سرنشینان آن تعلیمات نظامی و چریکی دیده بودند. بخش بزرگ سرنشینان کشتیها از کشورهای عرب و ترکیه هستند و شماری از افراد گروهك تروريستي "اخوان المسلمین" مصر (قاتلين شادروان انور سادات) و افرادی از الجزائر و اردن نیز در میان آنها شناسائی شدند. در بندر اشدود در جنوب اسرائیل که در فاصله سی کیلومتری از نوار غزه قرار دارد، تخلیه محموله کشتیها ادامه دارد. این محموله ها به صورت غیراستاندارد در انبار کشتی ها نهاده شده و قواعد ایمنی کشتی و امور بهداشتی رعایت نشده بود. ماموران وزرات کشاورزی و وزارت بهداشت و درمان اسرائیل به معاینه این محموله ها پرداخته اند و مقامات ارتش ابراز امیدواری کردند که در ظرف چند روز آینده، پس از اتمام این بازرسی ها به توان محموله ها را با کامیون به غزه انتقال داد و در اختیار اهالی فلسطینی گذاشت.
بحث کشتیها، به تلاش شورای امنیت علیه برنامه اتمي ایران لطمه زد
شورای امنیت در روزهای اخیر دست اندرکار تدوین قطعنامه ای علیه برنامه های اتمی جمهوری اسلامی ایران بود و با پیش آورده شدن قضیه کشتیها، عملن توجه اعضای شورا به یک موضوع بسیار حاشیه ای منحرف گشته است، که نتیجه نهايي آن دلگرمی و تشویق عناصر تروریستی و ضد صلح مستقر در قم و تهران است. متاسفانه وضعيت نابرابر رسيدگي به حقوق بشر جای شگفتی بسيار دارد. جمهوری اسلامی كه براي ادامه حياتش ابايي از كشتن مردم ندارد و جوانان برومند آريايي را به بهانه هاي واهي اعدام می کند، ولی واکنشی از جانب شورای امنیت دیده نمی شود و هنوز در مورد قطع برنامه های اتمی ایران تصمیمی گرفته نشده، اما برای دفاع از سازمانهای ترور عربي این چنین شتابزده اقدام می کنند.
چرا درگيري پيش آمد؟
در پاسخ به این اعتراض که چرا سربازان اسرائیلی به سوی"تلاشگران صلح" آتش گشودند و شماری كشته شدند، یک سخنگوی نظامی گفت: «ارزیابی پیشین آن بود که سرنشینان کشتیها به مقاومت شدید دست بزنند، ولی هرگز تصور نمی رفت که آنها درصدد کشتن سربازان اسرائیلی برآیند. در چنین شرائطی سربازان اسرائیلی ناچار شدند از جان خود دفاع کنند و چاره ای جز گشودن آتش برای دور کردن خطر وجود نداشت.» یک سرباز نیز که در عملیات شرکت کرده بود توضیح داد که آنان دستور داشتند با وسائل ضد شورش (که موجب زخمی شدن یا مرگ نمی گردد) مقاومت سرنشینان کشتی را در هم شکنند؛ ولی هنگامی که دریافتند با تبر و قمه و چاقو و میله های آهنین و سلاحهای دیگر مورد حمله قرار گرفته اند و جان آنها به شدت در خطر است، چاره ای جز کاربرد سلاح گرم نيافتند. این سرباز گفت: در همان حالی که آنان یک به یک از هلیکوپتر به روی عرشه کشتی پیاده می شدند، ده ها تن از افرادی که بی تردید از قبل آموزشهاي لازم را دیده بودند، به آنها حمله برده و به مضروب کردن سربازان پرداختند.
انواع سلاحهاي سرد يافت شده در كشتي مرمره
.
بهره برداري تبليغاتي اسلام پرستان تركيه و جمهوري اسلامي
تردیدی نیست که جمهوری اسلامی ایران، دولت اسلام گرای ترکیه، سازمان تروریستی – آدمكشي حماس و دیگر گروههای جنگ افروز خاورميانه همچون حزب الله لبنان خواهند کوشید از آن رویداد بیشترین بهره گیری تبلیغاتی را به عمل آورند. مسعود جزایری که یکی از سرکردگان سپاه پاسداران ایران است، روز دوشنبه گفت: «باید یک انتفاضه جهانی علیه اسرائیل به راه انداخت.» رسانه های همگانی جمهوري اسلامي از گروهی که قصد شکستن محاصره غزه و رویارويي با ارتش اسرائیل را داشتند با عنوان "ناوگان آزادی غزه" نام بردند، که به خوبی از هدفهای نظامی - سیاسی این تلاش پرده بر می دارد.
چرا اسرائیل به کشتی های غیرنظامی، با سرباز حمله برد؟
به روشني هدف نهايي آنانی که این کاروان کشتیها را به راه انداختند، رویارويي خشونت بار با ارتش اسرائیل به هدف بهره گیری های تبلیغاتی و جهانی بود. آنها به روشني اعلام داشتند که با این اقدام قصد دارند محاصره اسرائیل علیه غزه را به زور در هم شکنند و با گروهك حماس تماس بگیرند. حماس یک سازمان آدمكشي است که علیه اسرائیل اعلام جنگ کرده و حتا ابايي از كشتن و سر بريدن مخالفان فلسطيني اش ندارد.
اسرائیل کشتی ترک را به طور ناگهانی مورد حمله قرار داد و فاجعه آفرید
عملیات سپیده دم روز دوشنبه (10 خردادماه – 30 مه) به هیچوجه ناگهانی نبود: اسرائیل از هفته ها پیش اعلام کرده بود که به کشتیها اجازه نزدیک شدن به سواحل غزه و شکستن محاصره را نخواهد داد. شب حادثه نیز اسرائیل از ساعت 30ر2 بامداد ده ها بار با بلندگو به سرنشینان کشتی هشدار داد که آن ها قصد ورود به آب های ممنوعه را دارند و چنین اجازه ای به آنان داده نخواهد شد. با بلندگو به ناخدایان کشتی ها توصیه شده بود از ماجراجوئی بپرهیزند و از خطر دور شوند. ساعت 30ر3 بامداد به سرنشینان کشتی ها اطلاع داده شد که تکاوران اسرائیلی قصد ورود دارند و توصیه شده بود که از مخالفت خشونت بار بپرهیزند.
چرا اسرائیل اجازه کمکرسانی انسان دوستانه به سرنشینان کشتیها را نداد؟
برخلاف ادعای اسلام پرستان، در غزه "فاجعه انسانی" وجود ندارد - یعنی، کسی از گرسنگی یا نبود دارو در خطر مرگ قرار ندارد. اسرائیل هر روز و به طور مرتب به ده ها کامیون امکان می دهد صدها تن خوراکی و مایحتاج به غزه منتقل کنند. ولی از ورود سیمان، تیرآهن و کود شیمیائی که براي ساخت خرج و سوخت پيشرانه موشكهاي قسام مورد استفاده مي گیرند جلوگیری می کند. اسرائیل پیشنهاد کرده بود که کشتیها با آرامش در بندر اسرائیلی اشدود لنگر بیاندازند و بار خود را تخلیه کنند و اسرائیل تعهد می کند آن را (جز سیمان، تیرآهن و کود) از راه زمینی به غزه برساند. آنها این پیشنهاد را رد کردند و حتا پیشنهاد دیگر را مبنی بر این که کالاها را به مصر بسپارند که به غزه منتقل سازد، رد کردند. سخنگوی گروه به صراحت گفت: «هدف، آزادسازی غزه از محاصره دشمن است».
چرا اسرائیل اکنون بیش از سه سال است که غزه را در محاصره دارد؟
از هنگامی که حماس با انجام یک کودتای نظامی خونین بر نوار غزه مسلط شد و اعضای برجسته حکومت خودگردان فلسطینی از جناح فتح را بیرحمانه به قتل رساند، اعلام داشت که همه قراردادهای امضا شده فلسطین با اسرائیل باطل است و آنها حاضر به مذاکرات صلح با اسرائیل و یا امضای پیمان صلح و به رسمیت شناختن موجودیت این کشور نیست، اعلام کرد که با عملیات چریکی و آدمکشی به مبارزه مسلحانه با اسرائیل ادامه خواهد داد. حماس همچنین بر گذرگاه مرزی با مصر مسلط شد و این در حالی که طبق قرارداد اوسلو و موافقتنامه های بین المللی، این گذرگاه می بایست زیر نظارت نمایندگان اسرائیل، مصر، جامعه جهانی و حکومت خودگردان فلسطینی باشد.
آیا اقدام سریع جامعه بین المللی و اعتراضهای جهانی نشان مقصر بودن اسرائیل نیست؟
شوربختانه برخی کشورهای جهان و سازمان های سیاسی برحسب منافع خود رفتار می کنند و سیاست های دوگانه در پیش گرفته اند. دولت ترکیه که نخست وزیر آن رجب طیب اردوغان پرچم حمایت از ترور و آدمكشي حماس را بدست گرفته و خواهان خودداری اسرائیل از عملیات دفاعی است، بخش شرقی قبرس را در عملیات جنگی به اشغال درآورده و بی رحمانه کردهای آن کشور را سرکوب می کند و اعتراضی از زبان جهانیان و مدعيان حقوق بشر شنیده نمی شود!
کوبا مدت ده ها سال در محاصره دریايي ایالات متحده بوده و هست و کشورهای دنیا نه تنها به آن اعتراض ندارند، بلکه برخی حکومتها در انجام این محاصره با ایالات متحده همکاری می کنند. در این رابطه، رفتار ارتش روسیه با جدايي طلبان چچن، رفتار بریتانیا با تروریستهای ایرلند شمالي و موارد دیگر را نباید از نظر دور داشت. یک مثال آموزنده دیگر: چند سال پیش، هنگامی که یک کشتی گروه جنبش "صلح سبز" (Green Peace) به هدف حفظ جهانی محیط زیست می خواست با حضور خود در دریا مانع از انجام آزمایش اتمی فرانسه شود، سازمان اطلاعات فرانسه آن کشتی را غرق کرد تا مزاحمت بر طرف شود. ترکیه و لبنان که دو کشور اسلامی و عربی عضو موقت شورای امنیت هستند، از موقعیت خود سوء استفاده کرده و موجب تشکیل فوری نشست شورا شدند. تلویزیون الجزیره و شبکه ایرانی العام و برخی رسانه های همگانی وابسته نیز به این آتش دامن می زنند.
هزينه گزاف خريد ده هزار تن كالا و اجاره كشتيها از كجا آمده است؟
سیاست سنتی حکومت اسلامي به جز كشتن جوانان دگرانديش، یاری رسانی به تروريستهاي حماس و همه سازمانهای ترور و آدمكشي ضداسرائیلی بوده و هست. مسلم آن است که به راه انداختن 9 فروند کشتی با ده هزار تن کالا و حدود هفتصد نفر افراد، هزینه ای بسيار کلان دارد که از عهده یک سازمان یا گروه بر نمی آید و هنوز معلوم نیست کدام دولت این پول كلان را در اختیار آن سازمان ترک نهاده است که به بنیادگرايي اسلامی و کمک به سازمانهای ترور شهرت دارد. در هر حال، مسلم آن است که حکومت اسلامي ایران از این ماجرا بیشترین بهره برداری سیاسی را می کند و با استفاده از این بحران امید دارد که مسئله هسته اي ایران در شورای امنیت تحت الشعاع قرار گیرد و گرفتن تصمیماتی علیه حکومت اسلامي به تعویق افتد.
چرا ترکیه خود را در صف اول سازمانهای بنیادگرای اسلامی قرار داده است؟
ترکیه از آنجا که به عضویت اتحادیه اروپا پذیرفته نشد (که یکی از علل آن کشتار بي رحمانه کردهای ترکیه و نقض حقوق انسانی و اسلام گرايي افراطی بود) به سوی کشورهای عرب و اسلامی همسایه روی آورد که بتواند رهبری آنها را به دست گیرد. منافع اقتصادی را نیز در این جریان نباید فراموش کرد. ترکیه اکنون دارای شکوفاترین اقتصاد در میان کشورهای همسایه است و می خواهد از حكومت اسلامي امتیازات مالی و اقتصادي بسيار بیشتری بگیرد و به سوریه و عراق و دیگر کشورها کالا و خدمات صادر کند. یکی از امیدهای ترکیه آن است که به دل خوشخدمتی به حکومت اسلامی و از جمله امضای "بیانیه تهران"در مورد مبادله اورانیوم، انحصار انتقال گاز ایران به اروپا را به دست آورد و همچنین مقادیر بیشتری گاز ارزان قیمت از ایران دریافت کند.
تکاوران دریايي اسرائیل با اسلحه سرد و گرم هدف قرار گرفتند
در حالی که سرنشینان پنج کشتی کوچک پس از مقاومت کوتاهی خود را تسلیم کردند و تکاوران نیروی دریائی اسرائیل بر کشتیها مسلط شدند و آنها را به سوی بندر اشدود در اسرائیل هدایت كردند، سرنشیان یک کشتی دیگر به نام"مرمره" متعلق به یک سازمان اسلامگرای ترک که در زیر پوشش نهاد کمک رسانی انسانی به مساجد و مراکز اسلامی، عملن به حمایت از سازمانهای ترور و از جمله حماس دست می زند، شدیدن با سربازان اسرائیلی درگیر شدند و آنها را با قمه و ساطور و چاقو و میله های آهنین مورد حمله قرار دادند. در جریان این رویارويي صدای شلیک چندين گلوله نیز شنیده شد که چند سرباز اسرائیلی هدف گلوله قرار گرفتند و زخمی شدند. شماری از سرنشینان کشتی کوچک "مرمره" (که در واقع یک قایق بسیار بزرگ است)، با کمک سلاحهای سرد کوشیدند از تسلط سربازان اسرائیلی بر عرشه کشتی جلوگیری کنند و آنان را به قتل برسانند. پس از آن که تلاش سربازان برای عقب راندن مهاجمان با وسائل ضد شورش سودمند نیافتاد، و سربازان جان خود را در خطر جدی می دیدند، به دفاع از خویش پرداختند و به سوی مهاجمان آتش گشودند.
.
افراد حاضر روي كشتي مرمره، سرباز اسرائیلی را از عرشه به پايین می اندازند
.
هدف اصلي سازمان دهندگان این کاروان تبلیغاتی کشتیها، به راه انداختن جنجال و کمک رسانی به سازمان تروریستی حماس و درهم شکستن محاصره دریايي غزه است که اگر در هدف خود موفق می شدند، موجب تقویت حماس و افزایش قتل و خونریزی و شدت گرفتن عملیات تروریستی می شدند و سازمانهای ترور را در رویاروئی با اسرائیل جری تر می کردند. اکنون بیش از پیش معلوم می شود که هدف اصلی راه اندازی کاروان کشتیها ایجاد یک هیاهوی بین المللی، به ویژه در رسانه های همگانی، به هدف بهره گیری های سیاسی در داخل برخي كشورها بوده تا ياري رساني به اعراب غزه. این واقعیت که شمار سرنشینان این شش کشتی کوچک (و یا در واقع، قایقهای بزرگ) به چند صد نفر می رسید، نشان می دهد که هدف اصلی، رساندن آذوقه و دارو نبوده است. ادعای رساندن کمک انساندوستانه به اهالی سرزمینی که ظاهرن در محاصره دشمن هستند و در آستانه مرگ قرار دارند، می تواند هر فرد بشر دوستی را به تکان درآورد، و این در حالی است که در غزه همه مایحتاج اساسی به وفور یافت می شود، هیچکس بر اثر گرسنگی و یا نبود دارو در حال مرگ نیست و تنها مصالحی که کمبود در مورد آن وجود دارد، تیرآهن و سیمان و کودشیمیايي و برخی کالاهای دیگر است. حماس از سیمان برای ساخت سنگرهای جنگی، از آهن برای تولید راکت و از کودشیمیايي برای تولید مواد منفجره استفاده می کند. رستورانهای مجللی که در غزه گشایش یافته و همچنین ساخت استخر المپیک شاید بتواند نشانی بر تبلیغاتی بودن ادعاهای کمبود باشد.
پيوند:
چند فیلم کوتاه درباره عملیات کشتی مرمره و حمله به سربازان اسرائیلی
.
درود بر شما
پاسخحذفوبلاگ وزینی دارید. حضورتان در وبلاگ ما باعث افتخار و خرسندی مان خواهد بود
پیروز باشید